Hoppa till sidans innehåll

Gärdsudden


Trekronor_extTrekronor_int

Från AIX.se

"På en klippa med utsikt mot Kanholmsfjärden ligger ett fd militärförråd som Värmdö Kommun nyligen förvärvat. Här planerar Djurö Skyttesportförening att bygga en anläggning för sportskytte inomhus samt ett center för friluftsliv, kanotuthyrning, mm.

Vi har tagit fram program och bygglov, med syftet att med enkla medel bygga en fungerande anläggning till beställaren. En del av projektet ska byggas med hjälp av frivilliga insatser, allt för att hålla ner kostnaderna.

Den befintliga hallen isoleras och kläs utvändigt med fasadskivor och rasterverk av trä, i uttryck anpassade till skärgårdsklipporna och tallarna. Invändigt byggs en entresolvåning med cafeteria och mötesrum, på markplanet planeras ytor för skjutbanor, judo, tävlingskansli och omklädning. En balkong mot söder och väster ger utsikt över fjärden."

 

Dennis Trouins ord ur verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2009

"För de första så kommer vi att ha en ny plats att vistas på. Schysst utrymme på Djurö med förhoppning om elekronikmarkering på varje bana. Detta kommer kunna göra att rekryteringen blir lättare att genomföra. Med tanke på att vi inte har plats för 20 skyttar per kväll... Men det kommer den här hallen ha, så att vi kan dra igång ordentligt igen och ta våran förening ännu högre och längre." 

 

Mer info kommer inom kort.

 

Ritningar på skjuthallen

Uppdaterad: 07 JUN 2016 22:52 Skribent: Marcus Åberg

 

Föreningens sponsorer:  

Banner för SVEA 140x140

 rotgruppen_ab_logo

 

ica djurö

värmdö_gummi

Ica Stavsnäs

a green  

VindöByggvaror16

 

Alla köp som vi gör genom sponsorhuset genererar pengar till föreningen.

 

 

Postadress:
Djurö SSF - Skyttesport
Tommy Åberg, Sollenkrokavägen 228
13974 Djurhamn

Besöksadress:
Fyrhuset-Stavsnäs bygdegård, Gammelbodavägen 1
13971 Stavsnäs

Kontakt:
Tel: 0857167504
E-post: This is a mailto link

Se all info