Hoppa till sidans innehåll

Nationella SM i luftgevär 2010


Nationella SM i luftgevär

Lördag 11:40: Plockade upp Andreas. på väg från Djurö.

Lördag 12:10: Plockade upp Peter från Shell macken, nu är vi på väg.

Lördag 17:00: Framme i Hästholmen, efter en middag i Linköping. Gissa vart... Jo på Burger King! Nu väntar vi på farbrorn som ska ta betalt för stugan, sen blir det att bädda sängarna och snacka om morgon dagen.

Så här såg vi ut ut vägen fram.

20:30: Nu har vi nyss varit en sväng till Gränna och tänka... Då de inte fanns något Statoil i Ödeshög längre. Så först hamnade vi på en gård med massa åkrar runt omkring för att GPSn visade att statoil fanns där! Men så de blev Gränna nästa, sen tillbaka för att käka på Frasse's. Vi trodde inte de fanns så mycket folk just här, för vi har inte sett någon... Men där inne så fanns ALLA! Rena rama chocken. Så nu är det snart dags att släcka lampan för att tagga inför morgon dagen! Vi hörs imorn // Dennis, Peter och Andreas.

08:30: God morgon! Utsikten över Vättern är vacker från fönstret och de blåser riktigt kallt genom kåken. Men vi har sovit riktigt bra ändå. Så nu är alla uppe och vi ska gå ner till hamnen och käka frulle. Sen är de upplastning i bilen och då är de SJÄVSJÖ NÄSTA! Hörs sen!

12:30: Nu sitter vi på Caféet i Skyttecentrumet. Flaggen hänger på väggen och glänser brevid Sävsjö kommunflaggan. Nu vet alla att Djurö är här i alla fall! Vi ska snart gå och byta om, för om 45 minuter så står vi på skjutplatsen och väntar på ELD. Önska oss lycka till så skriver vi senare. Men ni kan även följa oss live på länken som finns på första sidan.

17:40: Nu är vi tillbaka i Ödeshög i stugan på Hästholmen. Vi är ganska trötta nu så vi ska sova en stund innan det blir middag på Frasses. Dagen har gått ganska bra. Jag sköt 384, Andreas 359 och Peter 362. Vilket dom ska ha en eloge för med tanke på att det är deras första Luftgevärs SM! Hoppas ni är nöjda med våran insats. /Dennis, Andreas och Peter. P.s. Förbundslaget låg 5a efter 5e skjutlaget, som består av oss tre samt Angelica och Sandra från Ununge! D.s.

16:20: Nu har jag lämnat av Peter och Andreas hemma och slappnat av en stund. Vi bestämde oss för att övernatta i Kimstad hos Madde inatt. Det var trevligt, prata lite skytte med henne och kolla hur hon hade de på gården. Finfint!

Vägen hem gick bra, Mc donalds till frukost och stökig Södertälje väg. Men allt annat har gått bra. Andreas babblade så mycket så jag missade avfarten och hamnde på Essinge Öarna. Men den bjuder jag på om man säger så.

Nu avslutar jag den här resan och tackar och bokar de som följt oss

/Dennis

17:00: Här ligger finns våra resultat, gå in och titta och annalysera.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:55 Skribent: Dennis Trouin

Postadress:
Djurö SSF - Skyttesport
Tommy Åberg, Sollenkrokavägen 228
13974 Djurhamn

Besöksadress:
Fyrhuset-Stavsnäs bygdegård, Gammelbodavägen 1
13971 Stavsnäs

Kontakt:
Tel: 0857167504
E-post: This is a mailto link

Se all info